fbpx

kérdezz! bodza válaszol egy napon belül!

1 + 11 =

A küldés gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Ha nem szeretnél Bodzával beszélni, akkor ismerd meg a Pettime csapatot, akik nagyon szívesen válaszolnak bármilyen kérdésedre.

csaptunk

Puskás Gergely

Puskás Gergely

Gyerekkorom óta imádom az állatokat és 18. szülinapomra kaptam Bodzát. Megszereztük az engedelmességi vizsgát és télen nyáron a Margit-szigeten sétálunk és minden nap együtt alszunk.
Az a célom a PetTime-mal, hogy szakemberek segítségével olyan testre szabott minőségi étrendet tudjunk összeállítani, hogy a kedvencek egészséges és hosszú életet élhessenek.

gergely.puskas@pettime.hu

+36307831213

Vajky Gergő

Vajky Gergő

A megfelelő kutyatáp kiválasztása több barátomnak nehezére esett, nem beszélve arról, hogy a sorbanállás és cipekedés menyni időt és energiát vesz el az embertől. Úgy gondolom, hogy a PetTime néhány kattintással ezeket a nehézségeket leveszi a gazdik válláról. 

gergo.vajky@pettime.hu

Forgács Bálint

Forgács Bálint

Szeretetem a kutyák iránt Bogyóval, az ölemben trónoló hófehér szőrpamaccsal kezdődött. Az iránta érzett szerelmem döbbentett rá arra, hogy milyen fontos a felelős állattartás. A PetTime-mal célunk a többi gazdi segítése ebben, valamint a menhelyi kutyák egészséges étkezésének támogatása.

balint.forgacs@pettime.hu

együttműködő partnereink